ако целта на биг брадър е да покаже най-гадната страна на България пред света,то сигурно ще се получи.Вярно,че е шоу,но найстена критерийте им за избор на семейства бяха абсурдни.ние за да отидем на кастинга сме сметнали,че сме достатъчно интригуващи за това.Моята логика за това беше,че съпругът ми ме взе с две деца.Първо това много рядко някой мъж би го направил.Второ той беше 35 годишен тогава и беше свикнал да живее като единак.Беше му адски трудно да свикне с новият си живот.Жена и две деца,който не са негови.Все още не сме свикнали един с друг.Мисля,че нашият случай беше много подходящ за биг брадър и за това,което всъшност е целта на този фемили вариант.Щеше да е интересно семейство като нашето,като се прибави и факта,че вече си имаме и общо дете.Сигурна съм,че всички семейства,който са отишли на кастинга са интригуващи по свой си начин.Въпросът е,че от техния кастинг,те със сигурност не са разбрали за нас нито едно от нещата,който сега написах.Питам тогава?Как разбират,кое семейство е най-подходящо.Може би съм очаквала нещо различно.Незнам,но съм абсолютно сигурна,че критерийте им са неправилни.Вярно,че те определят правилата,но все едно.Просто,не ми хареса и това е.Нека показват селенията.И аз съм живяла на село през детсвото си,не целя да обидя хората от там,но не мисля,че ще покажат най-доброто от българския облик пред света.Нека да покажат нещо повече,и съм сигурна,че пак ще има достаъчно интрига за зрителите.
От Karla
Дата 2010-02-01 13:56
abe momiche, kakvo e tova i-kratko deto si nasviatkala kade ti padne! pishe se naIstina. mnojestveno chislo se obrazuva s I, sledovatelno kriterII. Sorry, niamam kirilica, ama pone sam gramotna. Samo s bleene po reality-programi ne stava...
leleee i dve deca imala...
stoi po-dalech ot domashnite im po bg ezik togava!
какво ти пука,колко правописни грешки имам.Аз като учех гледах братята си и сестрите си.А ти какво си правила?Ходила си по дискотеки и гаджета ли?Не ми пука какво мислиш за мен.Тук се пише за други неща,а не за правопис.Намери си друг сайт в който да поучаваш хората.Не харесвам хора като теб,който се правят на нещо повече от другите.Аз съм си аз,може да не съм идеална,а ти не ме познаваш,за да говориш така за мен.И не ме наричай момиченце,което всъшност би трябвало да ме ласкае,но от гадни хора някак си не звучи добре.