Big Brother family - Не сте влезли с потребителското си име и парола
Форум Помощ Търсене Чат Регистрация Вход
Предишна Следваща Нагоре Тема Big Brother family - кастинг / Big Brother family - кастинг / отговор на чатарите от маняци :)
- От spartak Дата 2010-03-20 04:23 Редактирано 2010-03-20 04:25
Отговарям на потребител от форума на маняците и не на последно място на двете момчета от толбухин свилен и ники :-)) Така !!! Няма смиъл да се тревожите за чата ви, че имало приток на агресия иначе как ше разберете ,че сте живи бе търтеи такива :-) Седите по цял ден зад комп и как сте полезни с ваште детски чатове само не се сещам ?! И няма какво да се притеснявате за агресията нали за това всичко казваме че е виртуално ако взимате чатовете си на сериозно а те са безкрайно безполезни защото нямат място в реалния живот:)единственото за тоя чат е може би някаква форма на забавление ,но само толкова !!! дори не си заслужава да ви пиша тука,но тъй като за мен е удоволствие да ви дигам нервите ще го правя винаги когато нямам никакви ангажименти :-))) споменавате и че съм бил комплексар :-)))))) и то точно за мен ,човек,който почти няма никакви задръжки :-))) но всеки си има мнение по въпроса,а вашето е ограничено само в границите на чата ви :-))) вие дори не умеете да се шегувате:)) и маняците агитират потребителите си да дискриминират такива като мен :-))  и ми направи впечатление че в техния форум не можеш да пишеш само администратори и модератори могат да пишат ?!?!? тва е абсолютно безмислен форум !!! имате си чатове можете да си пишите по между си :-) само заемате нет пространство ,излишен фарс :-) мен ако питате по добре си събирайте бухчите и обратно за толбухин от където сте си имате хиляди възможности за бизнес и там например да сейте домати и да ги ядете с колците после :-))
Parent - От tigar Дата 2010-03-20 07:56
Спарто, кво си се разпенил? Разбира се, че агресията е лоша. Не закачай децата, щото те много бързо растат. Един като тебе(виртуален "герой и хищник") се опита преди време да направи с мене същото. Отначало и аз говорех за етика, ама после порастнах набързо и така го сритах по топките, че още седи в ада и ми се заканва. Полза никаква и за двамата. Той е осран, а аз се научих на агресия.
За разлика от онзи боклук си имам кръг от приятели с които се забавляваме джИстоко.:-))) Уточни се какво искаш от комуникациите в Нета. Имаш право на смях, игнор и агресия. Лично аз предпочитам смеха. Но владея и другите две.
А децата ги съветвам да ти направят игнор.
Parent От tigar Дата 2010-03-20 08:06
:-))) :-))) :-)))  Спарто, за твое спокойствие ще ти кажа, че със започването на ББ Фемили в новия сайт ще се изтърсят толкова агресивни дяволи и дяволици, че свят ще ти се завие. Така, че си наостри  мечовете. Битката ще започне всеки момент...............
Parent От spartak Дата 2010-03-20 11:01
ти акъл не давай като не съм ти искал!!!:-))) да не станеш от тигър на мишка:))
Parent - От manqk Дата 2010-03-20 10:15
Така както ти казах чата е моя и какво как и защо ще се прави решаваме ние с останалите чатъри.
До колко е детски ти прецени има хора от 14до60 години.А са ти казали много добре че ще те наритам в топките че наистина да станеш момиченце.
Следващото колко си умен пак пролича че неможеш една регистрация да си направиш в форума ни,всички които са регнати могат да пишат а ти че си толкова тъп че неможеш да го направиш койти е крив пак аз ли.Друго важно нещо е ако ти исакаш твоето дете да върви по улиците и да псува като хамалин (теб визирам) възпитавай го така аз не искам моето и тези ,които влизат в чата да приличат на теб.И последно забрави линка към чата ми нямаш работа там.
Parent - От spartak Дата 2010-03-20 11:07 Редактирано 2010-03-20 11:09
ти моето момче не поставяй за критерии, че ако не съм можел да чатя или пък не съм можел да се регистрирам че съм бил тъп или хората които не желаят да могат или не им се отдава ,че също са глупави :-)) само се погледни кво представляваш :-)) живееш си в твоя свят ( чата ) и си мислиш че възпитаваш някой или с игнорирането си премахваш препятствието и продължаваш.но на вън в реалния свят не е така :-) с твоите високомерни съвети сееш само агресия и шта напрая жена на финала ! сигурно с тигърчо го знайте и по добре си стойте в гащите наистина да не ме вбесите че да не ядете компютрите си :-)
Parent От manqk Дата 2010-03-20 14:10
Аууууууууууууууууу бил си много страшен бе боклук.Подобре отсега мятай да ядеш твоя комп че следкато свърша с теб ще става само за боклука.
А то това къде живея и в кой свят не е твоя работа и не мисля че ти си човека който да ми дава акъл.
Parent - От tigar Дата 2010-03-20 14:16
Ей тъпчо, я стига си беснял. САЙТЪТ НА МАНЯКА Е НАПРАВО СТРАХОТЕН. ЕВАЛА МАНЯК!!!!!!!!! Но не е за тъпи неграмотници като тебе.  Thy bullshit is terminally.  Не се опитвай да ме настъпваш. Давай го по-кротко.
Parent - От manqk Дата 2010-03-20 14:31
БЛАГОДАРЯ ТИГЪР!!!
дОБРЕ ДОШЪЛ СИ ВИНАГИ.
Parent - От spartak Дата 2010-03-20 15:36
аааа така значе ?!?!? тигър ти лапна пишока и ти веднага го покани а?!:-)))))))))  е, при мен обаче е обратното ,аз теб ще чакам да ми клекнеш :-)))
Parent - От manqk Дата 2010-03-20 17:35
Тигъра е пич и подава мъжка ръка не е педал като теб.
А що се отнася до сайта ми той е за хора с ценносна система не олигофрени.
Чуй една Българска песен поне и разсъждавай върху текста и макар да съм убеден че мисленето не ти се отдава.
http://vbox7.com/play:aa0a2943
Parent - От spartak Дата 2010-03-20 17:58 Редактирано 2010-03-20 18:07
ХОРА !!! Само вижте онтмошение на модератоер ли е или админ все тая !!! сигърен съм че по съобразителните веднага им направи впечатление за грубото и дискриминационно отношение !!! елате при мен в най якия чат на всички времена ,за всякакви възрасти и без дискриминация само морализация:)) Елате и ще имате възможността да се запознаете не само с мен ,ами и с много яки пички жадуващи за нежни ласки ! Тва е обичам ви Спартак   http://xat.com/centrofuga
Parent - От manqk Дата 2010-03-20 18:50
Собственичката на чата ми е приятелка и няма да си позволя да отговоря вместо нея но внимавай с представянето и.
Ще стане наистина лично а ако я нараниш или обидиш България ще ти се стори тясна.
Parent От spartak Дата 2010-03-20 19:50
хм :-) ама ти май продължаваш да се мислиш за някой а мише ?!?!:-)))))тръгнал да се крие под полата на собственичката :-)))) аа и още нещо ,ако стане лично отдавна да съм дошъл аз в софия а не да чакам някой да дойде !!! тва е просто ей така за твое инфо :-)
Parent - От spartak Дата 2010-03-20 15:34
глей сега пич,тука всички имате само една алтрнатива !!! да ми станете поклонници !!! за целта или ръката или задника трябва да ми целувате и тогава вече да мислим като едно :-))) да ми пишеш на англииски е пълна простотия,след ,като знаеш ,че пишеш на тъп неграмотник си е чисто самохвалство тва :-))))а колкото до сайта ,ако обичаш не ми давай наклон на кура :-)))
Parent - От tigar Дата 2010-03-20 15:46
:-))Ко да гледам, пич? Туй за ръкъта по-внимателно я мандахерцай пред мене.... щото може да я отхапя. С дЗадника не ти се урежда въпроса, освен ако не го наритам до синьо. С една дума не се ебавай с младия тигър......щото той в джунглата е раснал. Иначе съм кротък и готов винаги за каламбури млад нехранимайко......
Parent От tigar Дата 2010-03-20 16:12 Редактирано 2010-03-20 16:14
Колкото до МАНЯКА и НИКИ те просто са друга категория хора. Наистина сайта им е добър и няма място за простащини.
Като искаш простащини стой си тука в сайта на Биг Брадър. Ще имаш възможност да се развихриш. Само не забравяй приказката за младия каубой, който влезнал в един бар насред прерията и започнал да се държи като тебе и да стреля безразборно с пистолета си.. Тогава един стааааар каубой като мене го попитал дали си е изпилил мандщука на пистолета. Щото като му го вкарат старите каубои лесно ще му влезе, ама трудно ще му излезе.........хъ хъ хъ
Предишна Следваща Нагоре Тема Big Brother family - кастинг / Big Brother family - кастинг / отговор на чатарите от маняци :)

Powered by mwForum 2.20.0 © 1999-2009 Markus Wichitill