Big Brother family - Не сте влезли с потребителското си име и парола
Форум Помощ Търсене Чат Регистрация Вход
Предишна Следваща Нагоре Тема Предложи семейство за участие в Big Brother Family / Предложи семейство за участие в Big Brother Family / Имам познато семейство, което си струва да поканите:
- От vodoley Дата 2010-01-06 12:22
Съпругата ми е колежка от полувисшето образование, в момента работи като мед. сестра (Онкология). Мъжът е помощник фармацевт.Имат разлика 8 години и повече от 15 години съвместен живот. Синът (тийнеджър) мечтае да стане кинорежисьор, миналата година го приеха сценични кадри. Страшно са гостоприемни, много щури и изключително нестандартни. Къде да Ви изпратя някакви координати?
Parent - От Karamfil Дата 2010-01-06 13:10
Kakvo te kara da smiatash che tezi hora shte budat interesni za gledane?
Parent - От vodoley Дата 2010-01-06 15:34
Авантюристи са (бяха тръгнали преди години за Германия нелегално с влака, тя бременна в 4 месец..., до последните месеци на бременността е ходила по дискотеки...), с чувство за хумор ( тя понякога изпада в едни притеснения, обича да изхвърля вещи (понякога неща, които той цени), той на нейн гръб се шегува, нарича я "люта македонка" и твърди, че го бие, а е три пъти, колкото нея..., то се подсмихва дискретно; той иска второ дете, тя и то не искат... винаги са готови за купон и гости...Тя е един от най-добрите хора, които познавам (затова я избрах за кръстница на детето си)...Синът веднъж търсеше една симпатична играчка, на която съм му приличала...оказа се патка ;-) Има хляб в това семейство...
Parent От moripin Дата 2010-01-06 23:22
Здравейте! С интерес следя всички издания на Big Brother! Няма да крия своето (нашето) желание да участвам(е) в една продукция, която, по мое мнение е една от малкото български Реалити-формати, които са наистина " РЕАЛНИ " ! Съпругата ми не е българка.. От Южна Корея е. Живеем заедно вече повече от 3 години, женени сме от 2 години и няколко месеца.  Българският език и е станал почти като втори майчин. Може да се каже, че сме пълни противоположности - като личности и културна индентичност.. Но, любовта ни кара да преодоляваме различията и препятствията, и да бъдем приятели и партньори. Има още много за разказване.., но, все пак ще се видим на кастинга..( надявам се да се доредим..:-) Ще ви оставя и мои координати, в случай че интересът е взаимен.

  С уважение: Андрей Ангелов и Су Ми Ким-Ангелова    За контакти: GSM: 0893444391, 0878102359; e-mail: andreyanguelov@gmail.com
Parent От DjBoxer Дата 2010-01-16 17:43
Много лудо семейство са тези твои познаги.Ще ми бъде интересно да ги видя в къщурката на ББ.Успех!!!
Parent - От kika_pld Дата 2010-01-10 22:08
Здравейте,казвам се Кристина и съм на 17 години майка ми е на 45 баща ми е на 44 те са една изключително интересна,забавна и интригуваща женена двойка аз също интересно се допълвам към тях защото съм странна птица уча в Национална гимназия за сценични и екранни изкуства и много бихме се радвали да участваме в такъв вид шоу ,защото нашето семейство обича приключенията и интересните преживявания надявам се ще се видим на кастинга лека вечер Благодаря !
Parent От admin Дата 2010-01-11 09:49
Здравейте,

Няма нужда от предварително записване. Направо заповядайте на един от националните кастинги.

Очакваме ви!
Предишна Следваща Нагоре Тема Предложи семейство за участие в Big Brother Family / Предложи семейство за участие в Big Brother Family / Имам познато семейство, което си струва да поканите:

Powered by mwForum 2.20.0 © 1999-2009 Markus Wichitill