Big Brother family - Не сте влезли с потребителското си име и парола
Форум Помощ Търсене Чат Регистрация Вход
Предишна Следваща Нагоре Тема Big Brother family - кастинг / Big Brother family - кастинг / до модератори и уеб мастери на чата манияци !!!
- От spartak Дата 2010-03-05 03:31 Редактирано 2010-03-14 20:21
здравейте ! от скоро съм потребител на чат формати но най силно и неприятно впечатление ми направи определен чат който се казва маняци :-) искам да изкажа благодарност към така наречения ,, невидимия ,, който е администратор на чата,защото такива като него ни каляват характера. Явно е новобранец и той ,но не е важно как стартираш ,а как завършваш,така че аз му пожелавам успешен финал.Дано възмутимото му държание и агресия към скромните потребители като мен не се отрази на чат формата !!! попътен вятър господин администратор :-)
Parent - От manqk Дата 2010-03-17 16:33
Защо не се замислиш че отношението към теб е ответен удар на твоето"каквото почукало такова се обадило".
А че си тъп разбраха всички няма нужда да го казваш .
Аз съм собственика на Маняк и ти гарантирам че ти никога няма да имаш място там.
Точка 2. от правилата на Маняк "Забранява се обиждането или подтикването към обиди на членове на форума или други лица. Смятам, че всеки един човек е достатъчно интелигентен, за да знае как можем най-добре да общуваме и да поддържаме едно чисто и спокойно място."
Ти не отговаряш на втората част от точката като интелигентност и възможност за общуване .
Не си добре дошъл при нас .
Parent - От spartak Дата 2010-03-17 17:05
Здравейте Г-н Маняк,

Уважавам вашето мнение по първа точка че съм ТЪП или глупав човек,но нали ,именно вие инелигентните и умни хора трябва да давате пример на тъпите ?!?! Вие трябва да сте пример за подражание Г-н Маняк ?!?! Мислех си ,че само господ и народния съд могат да отреждат ,кой е крив и кой е прав ?!?! Но явно вашето висше образование надхвърля вазможностите дори на тези  велики и висши институции ?!?!?!?! Само ще напомня на читателите,че институция е установена форма на действие,според общоприетите принципи на поведение,която управлява важни области от обществения живот !!! Донякаде мога да се саглася ,че чата ви Г-н маняк е мини институция ,в която законът сте вие,но в никакъв случай,не мога да приема обстоятелствата,които вие предлагате на потребителя,а именно вие да налагате диктатура на словото и както читателите вече се запознаха с написаното от вас ,мнение за чат потребителите кой е крив и кой е прав !!! Доколкото си спомням моите обиди в вашето пространство не бяха самотни,акомпанирани бяха и от вашите адресирани към мен ?!?!?
2.Точка втора вече е още по интересна ?!?!?  Тука ако правилно съм разбрал,става вапрос ,че забранявате на тъпи хора да посещават ВАШИЯ чат ?!?!?  Г-н Маняк,вие сте ме осъдили на доживотна да не посещавам чата ви !!!Наистина жалко,защото вашия чат ми е любим и аз пък на свой ред ви казвам,че доживотно ще ви посещавам сайта и ще ви пиша на лични :-) Ако случайно някой ден поради някакви обстоятелства ви срещна ,главата ви ще я направя да заприлича на бермудския триъгълник за да ви пораснат и увеличат гънките на мозъка  Г-н Маняк :-)))
Parent - От manqk Дата 2010-03-17 17:13
Прятелко моя молисе да не се срещаме аз съм строител по професия и незнам на кого главата на какво ще заприлича.
А колко си умен си проличава и от този пост а що се отнася до чата ми и моите правила те са точно заради хора като вас,
такаче нямаш шанс да ми пишеш има едно много готино бутонче пише"игнорирай"можеш цялден да си пишеш сам.
Parent От spartak Дата 2010-03-17 17:19
щом си строител хубаво е да ти напомня че е много важно ,дори и извън работно време да си носиш каската !!!
Parent - От Denia Дата 2010-03-17 22:15
Хе-хе Спартака, бил "скромен" потребител. Тук, вече удари на камък! Приеми достойно поражението.:-)
Parent От spartak Дата 2010-03-18 09:07
Мисля,че дори не заслужаваш да ме познаваш !!!
- От Shushi Дата 2010-03-13 17:42
Пише се тЪпанар от тъп.
Parent От spartak Дата 2010-03-13 22:06
ти акъл не давай кое как се пише :-)
От Nevidimiq Дата 2010-03-14 15:30
Научи се да комуникираш като хората .
Това че си тъп,вулгарен и всичко долнупробно е в теб никой не ти е виновен.
Това че си от Варна да не би да си хванал Господ за оная му работа.
Просто си под достойнството ми за да се занимавам с теб ,но ще ти доставя това удоволствие още малко да ти обръщам внимание.
Явно няма кой да ти обръща внимание в живота и затова се опитваш да привличеш внимание в нет пространството за да не се чустваш самотен.
Това за вниманието няма лошо но не по този груб и вулгарен начин затова се пуснаха темите във форумите .
Това няма да спре докато не се извиниш ТИ публично за своите грешки.
Толкова сдухани(перверзни,вулгарни и незнам как още да ви определя просто речника няма такава дума ) потребители сте само двама които аз познавам ти и ..... (няма смисъл и него да намесвам в този спор).
- От kotka166 Дата 2010-03-17 20:56
Кога ще завърши войната между Маняка и Спартака?

П.П. Няма неразрешими проблеми.
Parent - От tigar Дата 2010-03-18 06:47
Коте, като почне истинският форум ще се заформят пунически войни. вЕрвай ми : Участвал съм в не една битка.
Parent - От kotka166 Дата 2010-03-18 07:36
Искаш да кажеш, че в момента си точат сабите и загравят за истинската битка нашите рицари ли?
Parent От tigar Дата 2010-03-18 07:57
Искам да кажа, че тяхната война е детка битка. Ще видиш като пристигнат старите форумисти и започнат да се прегръщат. И след това.........малейййййййй. Топове, кУмпромати, удари под кръста...... абе веселба. В тези битки съм плакал(бях малък, сега съм порастнал:) , влюбвал съм се,падал съм,  ставал съм, убивал съм... Там научих и песничката- " А мне все равно" И от " Заец погади" се научих да го обръщам на " Мамка ти ,Волк, погади". Иначе съм едно добро момче :-)))
От jortegaa3289 Дата 2021-09-27 06:29
What a fantabulous post this has been. Never seen this sort of helpful post. I'm appreciative of you and expect more posts like these. Thank you so much.
Предишна Следваща Нагоре Тема Big Brother family - кастинг / Big Brother family - кастинг / до модератори и уеб мастери на чата манияци !!!

Powered by mwForum 2.20.0 © 1999-2009 Markus Wichitill