Big Brother family - Не сте влезли с потребителското си име и парола
Форум Помощ Търсене Чат Регистрация Вход
Предишна Следваща Нагоре Тема Big Brother family - кастинг / Big Brother family - кастинг / Апел към продуцентите.
- От prp Дата 2010-02-23 17:55
Надявам се този сезон да изберете висшисти сред участниците. Гадно е да се слушат само тъпотии както до сега. За това ББ1 имаше най-голям успех до сега. Имаше и интелигентни и умни хора. Доктора и Тишо и Али донякъде подхващаха интересни теми. А след това почти само кретени и простотии. Ясно е че най вече простолюдието гласува с смс-и и те търсят такива като тях но простотията вече писва. Да има и тъпаци но и интелигентни и остроумни хора. Не че всички висшисти са умни но все пак са постигнали нещо.
Parent - От spartak Дата 2010-02-23 18:08
дай някой лев като спонсор на предаването и ще те послушат както ти кажеш така ше стане :-))
Parent - От prp Дата 2010-02-23 20:24 Редактирано 2010-02-23 20:45
Нали с смс-и даваме. :-)
Между другото какво стана с благотворителния сезон на вип брадър? Май нищо не построиха за децата с аутизъм и другите. Потънаха паричките в нечиe джобче както се и очакваше пирамиди фараони и балъци за милиони :D
Parent От spartak Дата 2010-02-24 03:42
я кажи с две думи че аз не съм в час на тия брадари?!?!?дето пееха певците и канеха деца да пеят за тогава ли ?!?
Parent - От mitra.petrova Дата 2010-02-24 06:42
не мисля, че си прав, това че не слушаш новини и не четеш вестници не ти дава право да плюеш хората..
"Национален център по превенция на изоставянето на деца до 3 годишна възраст, изцяло финансиран със средства събрани в благотворителното предаване „Вип Брадър” 3 и създаден по проект на фондация „За нашите деца”, бе открит днес в София и Пловдив.
Работата по проекта свързан с каузата “Превенция на изоставяне на деца” включва създаването и функционирането на центъра, допълнителни дейности свързани с подпомагане на родители в нужда, както и изготвяне на няколко стаи за кърмене на обществени места в рамките на следващата една година.
Всяка година у нас около 1500 майки се разделят с бебетата си още в родилното отделение. От началото на годината досега в Пловдив изоставените новородени са 27, като за миналата година те са били 63.
В Националния център за превенция ще работят 7 социални работници, един ръководител, педиатър, кинезитерапевт, психолог и семейни консултанти.
Центърът ще се бори новородените да останат при родителите си, ще подкрепя майките, като им оказва морална и практическа помощ и то веднага при появата на детето, когато майката решава неговото бъдеще.
Екипите ще бъдат мобилни, така че да оказват подкрепа не само на родителите в София и Пловдив, но и на тези, които живеят в близките до тях селища и градове.
Сумата за реализация на проекта е близо 145 хиляди лева, като парите са част от събраните над 2,5 милиона лева по време на благотворителната кампания на Нова телевизия в предаването „Вип Брадър” 3, концертите „За децата на България” и благотворителните издания на „Стани богат”.
Нова телевизия ще продължи да информира зрителите за изразходването на средствата и от другите каузи."
Parent - От fihi Дата 2010-02-24 06:57
Като искаш да обориш някой, поне го прави както трябва.
Всеки трезвомислещ човечец прочел написаното от теб ще си извади такива изводи:
145 хиляди лева от събраните над 2,5 милиона лева?
?????????????????????????????????????????????????????
Parent От mitra.petrova Дата 2010-02-24 10:33
Просто дадох пример за това, че има информация за това къде отиват част от парите, а дори не съм търсила задълбочено, може да има и други статии някъде.... Ако не ме лъже паметта  преди седмица или две и по новините казаха че с част от парите са направили нещо, но нямам спомен точно какво беше.... Просто не мисля, че продуцентите ще спекулират с доверието на хората..... Разбира се това е лично мое мнение и не го налагам непременно. Всеки може да си прави каквито иска изводи и да мисли както си иска, затова сме свободна държава.
Предишна Следваща Нагоре Тема Big Brother family - кастинг / Big Brother family - кастинг / Апел към продуцентите.

Powered by mwForum 2.20.0 © 1999-2009 Markus Wichitill