От kraska
Дата 2010-02-02 13:09
Нашето щуро семейство е доста разхвърляно-съпругът Петьо/хубавец,живее и работи в София/,аз СЪПРУГАТА Красимира/не чак такава хубавица,живея и работя в Козлодуй/,синът ни Дейвид/хубавец №1,учи за планински водач в с.Черни осъм и е на почти на 18/ и дъщеря ми Джулия/блондинка по душа,учи за сега в Козлодуй,а надявам се догодина в София и е на почти 14/.Много бих искала да ни видите на кастинга в София,но съпругът ми като види трима човека на опашка в магазина казва,че не му се чака,а при вас си представям каква лудница ще е.Той обожава мотори и кара чопър,а Аз карам раздрънкана двувратка и пътувам често до София-все пак сме семейство.Всеки от нас е правил щуротии и винаги другият е разбирал,но с разговори сме решавали проблемите си.Съпругът ми знае,че ако иска да ме изгони е достатъчно да ми плесне шамар,а Аз сама ще си събера багажа/мразя насилието и винаги съм смятала,че то не решава проблеми/.Не случайно пиша "Аз" с главна буква,защото смятам,че Аз съм водещата фигура в семейството ни или поне се надявам да е така.Наградата този път е велика и ако кажа,че сега пиша това писмо,защото ме блазни нещо по различно от нея-значи много ще излъжа и предполагам,че ушите ще ми станат алени.Много ми се иска някой да чете този форум и ако поне малко съм предизвикала интерес към нашето,за мен уникално семейство, да ми позвъни на:0887 67 67 01