Big Brother family - Не сте влезли с потребителското си име и парола
Форум Помощ Търсене Чат Регистрация Вход
Предишна Следваща Нагоре Тема Предложи семейство за участие в Big Brother Family / Предложи семейство за участие в Big Brother Family / Сем.Костадинови предлагат сем.Маринови от гр.Смолян
- От Kostadinova Дата 2010-01-27 11:44 Редактирано 2010-01-27 11:52
Предлагаме перфектните участници за най-популярното шоу в България- сем.Маринови от гр.Смолян.Ако влезнат в къщата на Биг Брадър ще станат любимци на всички съквартиранти и зрители, защото са готини, забавни, с младежки дух, много открити и сърцати.Той-добър, грижовен и душата на всяка компания.Тя- успяла в професията си, темпераментна и предизвикателна.Дъщеря им- тинейджър със собствено виждане за живота, нежна и чувствителна.Синът им- амбициозен млад господин, запален по екстремните спортове .При тях купона е на МАХ.......!Гарантирам им успех! За да се свържете с тях - 0888 26 40 91 / Атанас/ и 0882 02 65 81/ Снежана/
Parent От steffe Дата 2010-01-27 14:37
Предлагам сем.Маринови от Смолян , защото те са една НЕОЧАКВАНО ДОБРА КОМБИНАЦИЯ , към която зрителите ще се пристрастят!
- От elena Дата 2010-01-29 08:51 Редактирано 2010-01-29 08:57
И аз предлагам сем. Маринови, защото те са големи сладури, много забавни, купонджии и Биг Брадър Фемили е най-подходящото място за тях.
Parent От rumenpro Дата 2010-01-29 09:28
Подкрепям Елена напълно.Аз през целия си живот не  сам виждал хора на тяхната завидна възраст(40) да копунясват толкова често по дискотеките хахаххахах.Обаче са олучили печелившата формула за развитието и прогреса за тях и за лудичките им деца.Биг бро взимайте ги бързо :-)))))
От mim4eto Дата 2010-01-29 09:30
Семейство Маринови са страшно готини хора, които ще се харесат на хората и са най-подходящи за Big Brother Family. Те са страхотни и знаят как да се забавляват. Атанас е много добър, търпелив и може да се впише във всяка компания . Снежана е една много красива жена, която обича купоните и се забавлява максимално. Синът им Ники е спортист. Обича екстремните спортове и големите предизвикателства. Дъщеря им Кристина е чаровна тинейджърка , която също обича купоните и танцува отлично. Ако в къщата има тинейджър е възможно да се получи някаква връзка, която ще е интересна за зрителите.
- От snejana Дата 2010-02-18 13:17
Благодарна съм на всички приятели, които ни предложиха във вашия форум. Благодарна съм и на съдбата, че ми е дала много истински приятели и едно прекрасно семейство.Имам две чудесни съкровища на 12 и 15 години и най-страхотния съпруг на света, който винаги ме е карал да се чувствам най-красивата, най-желаната, най-обичаната и единствената жена за него.За 22 години откакто сме заедно никога не ме е обидил, никога не ме е наранил или нагрубил.Той е уникален-мил, добър, грижовен, отдаден на семейството си и страхотен домакин. С една дума ИДЕАЛЕН. Върши всичко вкъщи и то с удоволетвие. Той е изключително позитивен човек, винаги усмихнат, сърдечен, честен и открит. Всички мои приятелки благородно ми завиждат. Няма да забравя думите на една позната, която ми каза:"Не можеш да си представиш какво богатство си имаш вкъщи. За какво са ми парите, ако нямам вниманието, уважението и любовта на мъжа до себе си, а ти го имаш в изобилие. Толкова са ценни чистите човешки взаимоотношения, които имате и искам да ти кажа, че вие сте семейството, на което винаги съм искала да подражавам, но нали знаеш сама птичка пролет не прави..." Имам наистина изключително здраво, сплотено и щастливо семейство, което се гради с достойнство, доверие, уважение и много любов. Бих искала цяла Балгария да усети това чувство със сърцето си и да го превърне в своя сбъдната мечта! Ще се радвам, ако попаднем в голямото семейство на Биг Брадър. Дайте ни този шанс!
Parent От landser Дата 2010-03-01 15:22
яко е
От parcalesia Дата 2010-03-01 17:13
Чудесно семейство, не ги познавам, но и аз ги предлагам. Харесаха ми. :-)
Предишна Следваща Нагоре Тема Предложи семейство за участие в Big Brother Family / Предложи семейство за участие в Big Brother Family / Сем.Костадинови предлагат сем.Маринови от гр.Смолян

Powered by mwForum 2.20.0 © 1999-2009 Markus Wichitill