Big Brother family - Не сте влезли с потребителското си име и парола
Форум Помощ Търсене Чат Регистрация Вход
Предишна Следваща Нагоре Тема Предложи семейство за участие в Big Brother Family / Предложи семейство за участие в Big Brother Family / Много грозен форум (Страница 2)
1 2 Предишна Следваща  
Анкета Харесва ли ви форума?
Да 3 9%
Не 30 91%
Parent - От tigar Дата 2010-03-14 09:10 Редактирано 2010-03-14 09:14
Поздрави на моите принцеси (хъ хъ хъ)ПАРЦАЛЕСИЯ И МАРЕТО. Спартак да не ги закача, че ще си наостря много бързо ноктите в него:)
МИТРА,  твоето име е древно иранско(персийско) Епитетът на Митра бил sol invictus („непобедимото слънце“), което кара учените да предполагат, че е било и соларно божество.  Това, което в момента се знае за този мистериален култ, е извлечено единствено от това, което е останало в митраеумите – местата, в които се е провеждал ритуалът. В земите на древните траки, чиито потомци сме ние, също се е практикувал култа към Митра.

ха ха ха по- смешен сайт не съм виждал. Изтъпанчих се най отпред. А стига бе.........хо хо хо
Parent От mitra.petrova Дата 2010-03-14 09:59
БЛАГОДАРЯ
Parent От originalni.be Дата 2010-03-18 20:49
Кой го е правил тоя форум ????

Явно човека е завършил 3 клас и са го викнали понеже има връзки с продуценТа :Д

МОже ли толкова "хубав" форум да измисли ???
- От parcalesia Дата 2010-03-04 19:42
.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ
===========================================================================================================================

От днес  задължавам всички участници в темата ми да вземат пример от Марето и да подреждат постовете си красиво, прилежно и в тон на добронамереност.

============================================================================================================================

.
Parent От elia123 Дата 2010-03-05 08:32
ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си ги изпълнявай ти ,нас може само да ни помолиш.ЯСНО???!!
От dushka Дата 2010-03-05 11:14
Яркожълтото дразни очите. Перси, виждам, че имаш нови приятели. Привет!:-)
- От MAREIA Дата 2010-03-05 13:55
------------------------------------------------
Не името прави човека, а човека - името.
------------------------------------------------

Перси, цун!

Митра, здрасти и благодаря, че ми върна жеста и си разсъждавала върху поста ми, но или не искаш или не можеш да схванеш това, което ти казах :-) (не се заяждам, честно!) но наистина е много странно, че съдиш за човека по ника му.

По всички форуми и чатове, можеш да срещнеш такива странни никове, и ако по тях си правиш преценка за човека, а не по изказванията му, многo  грешиш.

Интересно ми е, като видиш ника на kokain4e - някаква наркоманка ли си представяш?

или ProCasper - сигурно я мислиш за реално духче.

Dave - сапун ли е според теб?

имаме и buhtichka и dundichka - и противно на твоята логика, не са дебели, нито им липсва самоуважение.

а Спартак, като гладиатор ли си го представяш в реала, или като футболист от  ПФК "СПАРТАК" - Варна?

---------------------------------------------------

Не приемай толкова буквално всеки НИК.

примери много, но ще ти дам този - в предишните чатове на Биг Брадър, имаше един ,,groznik'' представи си каква изненада, беше един много симпатичен мъж.

Има и нещо друго, че обикновено тези странни никове са запомнящи се, а моя - нормалният, постояно го бъркат(както и ти)
то не бях Мариела, Марела и т.н. 

МАРЕИА съм! а за приятелите - МАРЕ :-)

,,...А факта че си слага  "аватари снимки на супер финни  мацки", цитирам те, също говори и за това каква парцалеса е в действителност:"а като ги видиш тях на снимка, започваш да разбираш, защо все повече мъже минават на левия бряг" /пак те цитирам/.''

И МИТРА, никъде не съм казала, че Перси си слага секси аватари, чети внимателно.
Parent От mitra.petrova Дата 2010-03-05 14:28
не мисля че се заяждаш... това за ник - имената ми е малко странно, но и аз за първи път в живота си съм в някакъв, какъвто и да е чат.. иначе наистина си правя някакви асоциации с ника, моя грешка може би..... или поне за някои... а колкото за аватара те цитирах в смисъл, че като слага чужда снимка... дори и по твоята логика, какво трябва да си мисля?!?!
- От MAREIA Дата 2010-03-05 14:52 Редактирано 2010-03-06 00:46
.....................................................................................

Митра, какво да си помислиш, като е сложила чужда снимка?

ами, че се бъзика... ти как мислиш, че на заядливото отношение на Спартак, ще отвърне сериозно и ще си даде истинска снимка?!

................................................................

за да я получи, трябва да знае как да си я поиска...хи хи
Parent От mitra.petrova Дата 2010-03-06 06:16
Така е трябва да знае как да си я поиска.... и не само снимка.... много е важно отношението и държанието, съгласна съм!
Беше ми приятно да се изясним и да се запознаем, благодаря за отделеното време.
Ако с нещо съм те нагрубила, извинявай, несъзнателно е.
А и много често ми се получава да не се изразявам правилно и да ме разбират погрешно, но все пак съм "нова в занаята" /става въпрос за форумите/, така че ми е простено донякъде..
От Leny Дата 2010-03-05 19:09
Мен живо ме вълнува дали таа зелената черта ще стигне до края на страницата, ако гласуват достатъчно хора...
- От MAREIA Дата 2010-03-06 12:14
                Митра, мен с нищо не си ме засегнала, но Перси го отнесе без причина, затова и се включих. Tова че си нова, не е извинение за обидите към нея, но мисля че вече ти е простила, и ще ти кажа, че когато аз бях прохождаща преди три години, тя беше първия човек, който ми подаде ръка...тогава пишех с главни букви - обясних причаната поради която пиша така. И докато другите ми се караха, тя започна да пише като мен, за да не съм сама. После и други ме подкрепиха(и съм им много благодарна), но тя беше първа, може да го е забравила, но аз не съм.

А относно името ти, и онова което са ти казали че означава на цигански, не се връзвай, а виж какво намерих. Нищо лошо няма в него, точно обратното, въпреки че първоначално наистина не те грабра, но нали се разбрахме, че не името прави човека.

хареса ли ти човека, харесваш и името което носи.

=============================

Митра - Името е познато в Тополовградско, среща се и в Калофер. Вече много рядко име. Име на древен ирански бог, чийто черти откриваме в индийския Варун, тракийския Дионисий, египетския Озирис и дори в Исус. Бог Митра съчетава и мъжкото, и женското начало, огненото и водното. Роден от девица. Изобразяван е в едната ръка с факла, а в другата - със змия. Името означава "договор, споразумение". Днес името се дава на жени. Митрите празнуват на 25.12, на Коледа.

--------------------------------------------------------------------------------------

оставям ти линка, може да ти интерсно да погледнеш и за имената на децата ти - да са ти живи и здрави.

http://www.imenata.com/names_11.html
Parent От mitra.petrova Дата 2010-03-06 16:18
Благодаря - за името, ще проверя и на децата, интересни са ми такива неща, свързани с имената...
От MAREIA Дата 2010-03-08 12:09
*********************************************************************************************************
. . . . . . . . . . . . . . . . . .*
. . . . . . . . . . .*. . . . . . . ** *                                                      
. . . . .. . . . . .*** . . * . . *****
. . . . . . . . . . .** . . **. . . . .*
. . . . . . . . . . ***.*. . *. . . . .*
. . . . . . . . . .****. . . .** . . . ******                                
. . . . . . . . . ***** . . . .**.*. . . . . **
. . . . . . . . .*****. . . . . **. . . . . . *.**                                  
. . . . . . . .*****. . . . . .*. . . . . . *
. . . . . . . .******. . . . .*. . . . . *                                 
. . . . . . . .******* . . .*. . . . .*
. . . . . . . . .*********. . . . . *
. . . . . . . . . .******* . ***
*******. . . . . . . . .**
.*******. . . . . . . . *
. ******. . . . . . . . * *
. .***. . *. . . . . . .**
. . . . . . .*. . . . . *
. . . . .****.*. . . .*
. . . *******. .*. .*
. . .*******. . . *.
. . .*****. . . . *
. . .**. . . . . .*
. . .*. . . . . . **.*
. . . . . . . . . **
. . . . . . . . .*
. . . . . . . . .*
. . . . . . . . .*
. . . . . . . . *
. . . . . . . . *
. . . . . . . . *
. . . . . . . . *
. . . . . . . . *

Честит 8-ми март!

Пожелавам на всички момичета, да бъдат винаги влюбени,

много ОБИЧАНИ,

усмихнати и много щастливи!

*********************************************************************************************************
От parcalesia Дата 2010-03-08 15:06
. Тези скръндзи не са разрешили постване на картинки. Язък.

http://prikachi.com/files/1419283u.jpg

Честит празник, Маре! :-) Бъди щастлива и обичана.

.
От parcalesia Дата 2010-03-08 15:16
.

Илено, ще ти дам аз една зелена черта, продължавай да ми се подиграваш. :-)

.
- От Kompirqsal Дата 2010-03-08 19:29
Аве мноо хабиб желто, ве.  Напрао ми нашепва пустиня!
Parent От Kompirqsal Дата 2010-03-08 19:39
Можи ли да пуздравя тукъ присъствуващите с инъ песен на Дражету?!
От Kompirqsal Дата 2010-03-08 19:41
Аз съм млогу трогнът и впичатлен от присъствуващите и ут Дражету!
От parcalesia Дата 2010-03-08 20:32
.

Компирясъл, добре дошъл,
чудих се кой ми липсва в този чудесен форум и с радост установих, че това са невероятните хитове на Дражето.

Държа да ги публикуваш всички негови парчета в темата ми, а най- добре ще е да го удостоиш с отделна, в която всеки посетител да се запознае с творчеството на най- хитовата рап- звезда раждана някога по българските земи, за което предварително ти благодаря.

.
От parcalesia Дата 2010-03-08 20:33 Редактирано 2010-03-08 20:50
.

А аз поздравявам форума с хита на пред сезона ББ, с пожелание за успех на предаването,

http://www.youtube.com/watch?v=O-6-AKaJGn0&feature=player_embedded

като предлагам мотото на този сезон да бъде: Самтайм люн, самтайм уин. http://prikachi.com/files/1420025P.jpg

.
- От Shushi Дата 2010-03-13 17:37
Едвам разбрах как да публикувам мнение, пък къде да го търся после не знам. Манджа с грозде е тук. Пък това жълто е адски противно. Толкова грозен сайт не бях виждала.
Parent От tigar Дата 2010-03-14 09:13
Поздрави на моите принцеси (хъ хъ хъ)ПАРЦАЛЕСИЯ И МАРЕТО. Спартак да не ги закача, че ще си наостря много бързо ноктите в него:)
МИТРА,  твоето име е древно иранско(персийско) Епитетът на Митра бил sol invictus („непобедимото слънце“), което кара учените да предполагат, че е било и соларно божество.  Това, което в момента се знае за този мистериален култ, е извлечено единствено от това, което е останало в митраеумите – местата, в които се е провеждал ритуалът. В земите на древните траки, чиито потомци сме ние, също се е практикувал култа към Митра. Стига си се тръшкала. Още нещо- радвай се, че няма да влезнеш в къщата.

Влезнах да ви кажа, че ви УВАЖАВАМ( хъ хъ хъ) и излизам щото сайта е адски шибан и шизофреничен.
- От parcalesia Дата 2010-03-17 13:24
.

И ся квооо... Този тъп форум ли ни остана...

.
Parent От tigar Дата 2010-03-17 13:51
Ъхъ...Гледам много да не се застоявам тука, че някакви тикове ме обземат.
От parcalesia Дата 2010-03-21 18:26
.

Откритие- форумът е безплатна версия. :-)))

.
От MAREIA Дата 2010-03-21 21:01 Редактирано 2010-03-21 23:04
.......................................................................................................................................

Перси,
искаш да кажеш, че на харизан кон, зъбите не се гледат...

или
че евтиното, винаги излиза по-скъпо(за очите) :-)

____________@@__@_@@@_____
_____________@__@@_____@_____
____________@@_@__@_____@_____
___________@@@_____@@___@@@@@_ ____
__________@@@@______@@_@____@@ _____
_________@@@@_______@@______@_ @_____
_________@@@@_______@_______@_ ____
_________@@@@@_____@_______@__ ___
__________@@@@@____@______@___ __
___________@@@@@@@______@_____
__@@@_________@@@@@_@_____
@@@@@@@________@@_____
_@@@@@@@_______@_____
__@@@@@@_______@@_____
___@@_____@_____@_____
____@______@____@_____@_@@____ _
_______@@@@_@__@@_@_@@@@@_____
_____@@@@@@_@_@@__@@@@@@@_____
____@@@@@@@__@@______@@@@@____ _
____@@@@@_____@_________@@@___ __
____@@_________@__________@___ __
_____@_________@_____
_______________@_____         Честита Пролет на всички!

целувки
От parcalesia Дата 2010-03-22 07:26
.

Честита първа пролет, Маре! :-) Днес е чудесен ден за началото на пролетта, и началото на Бигчо. Изпълнена съм с оптимизъм за настоящия сезон, дано да бъде по- различен, да липсва агресия и коплексарщина.
Маре, щях да те карам да ми тълкуваш още една реклама, но в момента бързам и не мога да се сетя коя точно беше. :-))
До довечера в новия форум. Най- после ще се отървем от евтиния вариант за продуцентите и скъпия за нашите нерви.
Успешен и слънчев ден.

.
От MAREIA Дата 2010-03-22 14:10
.............................................................................................................................................................

Перси,
вярно, че трябва да се стягаме за новия форум, а тъкмо бях започнала да свиквам с този.
много странно нещо, как се свиква дори и с лошото, по-бавно от колкото с хубавото, но все пак се свиква.

Сега отивам да си събера нещата... ще си взема само чантата с личните вещи, за да не стане като със Сивия форум,
затвориха го без предупреждение и на колко хора багажа остана заключен там.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
parcalesia:Изпълнена съм с оптимизъм за настоящия сезон, дано да бъде по-различен, да липсва агресия и коплексарщина.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

дано, дано...даноооооо...

ама не ми се вярва:)
_
Предишна Следваща Нагоре Тема Предложи семейство за участие в Big Brother Family / Предложи семейство за участие в Big Brother Family / Много грозен форум (Страница 2)
1 2 Предишна Следваща