------------------------------------------------
Не името прави човека, а човека - името.
------------------------------------------------
Перси, цун!Митра, здрасти и благодаря, че ми върна жеста и си разсъждавала върху поста ми, но или не искаш или не можеш да схванеш това, което ти казах

(не се заяждам, честно!) но наистина е много странно, че съдиш за човека по ника му.
По всички форуми и чатове, можеш да срещнеш такива странни никове, и ако по тях си правиш преценка за човека, а не по изказванията му, многo грешиш.
Интересно ми е, като видиш ника на
kokain4e - някаква наркоманка ли си представяш?
или
ProCasper - сигурно я мислиш за реално духче.
Dave - сапун ли е според теб?
имаме и
buhtichka и dundichka - и противно на твоята логика, не са дебели, нито им липсва самоуважение.
а Спартак, като гладиатор ли си го представяш в реала, или като футболист от ПФК "СПАРТАК" - Варна?
---------------------------------------------------
Не приемай толкова буквално всеки НИК.
примери много, но ще ти дам този - в предишните чатове на Биг Брадър, имаше един ,,groznik'' представи си каква изненада, беше един много симпатичен мъж.
Има и нещо друго, че обикновено тези странни никове са запомнящи се, а моя - нормалният, постояно го бъркат(както и ти)
то не бях Мариела, Марела и т.н.
МАРЕИА съм! а за приятелите - МАРЕ

,,...А факта че си слага "аватари снимки на супер финни мацки", цитирам те, също говори и за това каква парцалеса е в действителност:"а като ги видиш тях на снимка, започваш да разбираш, защо все повече мъже минават на левия бряг" /пак те цитирам/.''*****************************************************************
И МИТРА, никъде не съм казала, че Перси си слага секси аватари, чети внимателно.